Charlie Den Modiga Lilla Kultingen

 

Charlie, den modiga lilla kultingen

 

Charlie var en helt vanlig liten griskulting som föddes på en helt vanlig bondgård. Djuren på gården blev väl omhändertagna och den gamla bonden som skötte gården älskade alla sina djur väldigt mycket. En dag slutade bonden komma ut till djuren och de blev alla väldigt oroliga.

Efter fyra dagar hade fortfarande ingen kommit. Djuren var hade börjat bli utmattade av hunger. Charlie, som var den enda som var liten nog för att ta sig ut ur ladan bestämde sig för att rymma ut och hitta den vänlige bonden. När han kom ut möttes han av ett våldsamt åskoväder. Charlie som börjat bli svag, som de andra djuren blev väldigt kall av det våldsamma regnet. Trots det var han fast belsuten om att hitta den gamla mannen.

Han rusade mot en liten byggnad en bit ifrån ladan. Det såg ut som ett hus, så han hoppades att han kunde hitta bonden där. Det var väldigt litet, lite för litet för att bonden skulle ha fått plats där. Istället för bonden möttes han av en stor, vit och svart hund med stora vassa tänder som låg där inne. Charlie blev först livrädd, men kände sedan igen hunden, som var bondens trogna gamla fårhund.

Den gamle fårhunden, som var väldigt vis och vänlig hjälpte gärna Charlie att hitta bonden. De tog sig bort till huset, och Charlie som var liten kunde ta sig in i genom kattluckan. Charlie rusade omkring i huset och letade upprört efter sin bonde. Tillslut hittade han honom. Den gamle mannen låg blek sin säng, flera andra människor som Charlie aldrig sett tidigare stod också i rummet.

När de fick syn på Charlie såg de alla panikslagna ut. De hade fokuserat på att den gamle mannen blivit sjuk, och helt glömt att det fanns djur i ladan. Några av människorna sprang genast ut till ladan, där alla djur blev fodrade och omhändertagna. Den lilla griskultingen blev överröst med fina ord och komplimanger av människorna över hur modig han varit som letat rätt på dem. De tog hand om djuren i flera dagar, ända tills bonden äntligen var frisk igen. Och bondgården kunde återgå till hur den brukat vara.

 


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)