Partners

Denna sida innehåller reklam från våra partners.

 Albert är en app-baserad läroplattform för barn i åldrarna 3-16 år. Vi erbjuder digitala utbildningstjänster på prenumerationsbasis i matematik, svenska, engelska, programmering och geografi. Sedan starten har vi hjälpt över 300 000 familjer med deras barns utbildning – ett förtroende som vi är mycket stolta över! Vår vision är att hjälpa varje barn att lära sig på sitt eget sätt utifrån sin egen kunskapsnivå

Testa Albert HÄR

 

Upptäck en värld fylld med lärande spel som förvandlar matten till kul spelupplevelser!
 

Spelet är skapat av erfarna pedagoger och prisbelönta spelutvecklare för barn mellan 5-12 år. Målet är att alla barn ska få uppleva glädjen i att lära sig. För att göra det möjligt skapar vi stunder av lärande genom underhållande och utvecklande spel för plattan.
Vi vill att den tid som ditt barn spenderar vid skärmen, oavsett hur mycket eller lite, ska vara meningsfull. Därför får du som förälder tydliga beskrivningar av vad ditt barn har lärt sig i Zcooly. Ditt barn kanske har lärt sig att räkna upp till 20, översätta analog till digital klocka eller subtrahera bråk med olika nämnare. Men det bästa är att du kommer veta det. Ganska meningsfullt, eller hur?
Dessutom får du pedagogiska tips varje vecka. Det kan handla om att du får tips på en pedagogisk lek, matte kopplat till vardagen eller lite roliga fakta om matte. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som förälder att kunna hjälpa ditt barn.
Genom bångstyriga får, pruttande hamstrar och muffinsbak gör vi kunskap kul.

Testa Zcooly HÄR

 

Sveriges ledande leverantör av namnlappar. Hos oss får du strykfria namnlappar i regnbågens alla färger – till kläder och utrustning!

Våra namnlappar klistras enkelt på det som ska märkas, och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, ugnstemperaturer och kyla.
Vi har också färgglada och självhäftande namnlappar med favoriter från Disney, Marvel, Mumintrollet och Hello Kitty.

Köp Filur Namnlappar HÄR


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)